Blue Note Jazz cruise med Gregory Porter!

 


Seil t
ransatlantisk New York-Southampton 25. oktober 2016 med vakre Queen Mary 2 og opplev Blue Note Jazz ombord! 

Queen Mary 2 (QM2) er et av verdens mest grandiose og flotte cruiseskip som noen gang er bygget og er pr i dag verdens eneste «Ocean liner». Tidløs eleganse og en opplevelse av fordums historie fordelt over 14 dekk kjennetegner skipet. I tillegg til den klassiske og tradisjonsrike cruiseopplevelsen vil man om bord på QM2 få følelsen av fordums historie med f.eks. «afternoon tea», storband, «ballroom dancing», maskerade ball, den tradisjonelle britiske puben og de stilfulle middagene! Man finner og mye flott informasjon, vakre kunstverk samt ulike foredrag med fokus på den maritime historie som bidrar til følelsen av at man er med på mer enn et cruise. 

Prisene under er pr person i Euro i delt dobbeltlugar og inkluderer cruise, måltider, skatter og avgifter. Pris og kapasitet er med forbehold om endringer. Vi er selvsagt behjelpelig med fly og hotell. 

Hva med å ta noen ekstra dager i New York og besøk den kjente Blue Note Jazz Club i New York? Les mer her

25. oktober 2016, 7 netters cruise New York-Southampton


GREGORY PORTER

Opplev en unik opptreden av Gregory Porter sammen med Blue Note musikerne Chip Crawford (Piano), Emanuel Harrold (trommer), Jahmal Nichols (bass), Yohsuke Satoh (sax).

Sangeren Gregory Porter har funnet den gode miksturen av jazz og soul, en blanding som kler den dype og varme røsten hans perfekt. Han har en uanstrengt og følelsesladd stemme som kryper inn under huden. Tekster og musikk har en poetisk klangbunn, og det formidles på en troverdig, ektefølt og ærlig måte. Det aller meste av musikken hans er egenkomponert med en klar personlig karakter, men man kan også trekke paralleller til mye av den soulbaserte jazzen som oppstod på 70-tallet.

Det Grammyvinnende tredjealbumet hans er utgitt på legendariske Blue Note Records og produsert av Brian Bacchus, en mann som også har satt sitt preg på artister som Norah Jones og Lizz Wright. Resultatet har blitt et album som høster strålende kritikker og tas varmt imot av publikum. Les mer om Gregory Porter her


Innvendig dobbeltlugar fra Euro 1179 pr person.
Ombordkreditt USD 100 pr lugar.

Dobbeltlugar med balkong på dekk 11 fra Euro 2129 pr person
Ombordkreditt USD 140 pr lugar.

 

send henvendelse
Se alle tilbud