Cruisetilbud

Gjennom Cruisespesialisten får du tilgang til reiser gjennom alle Cruisedestinasjonene uten tillegg i prisen. Ønsker du hjelp med å finne destinasjonene som passer best for deg? Kontakt oss så hjelper vi deg helt fra planlegging til du er trygt hjemme igjen. 

Få hjelp med dine cruiseplaner
Jorden rundt på 180 dager!

Jorden rundt på 180 dager!

Har dere en stor drøm om å se verden, er salget åpnet for 2019! Ta en titt på den fantastiske reiserute og alle godene man har inkludert! Ved bestilling av hele verdenscruiset sponser Cruisespesialisten kr 3 000 pr person på flybilletten til USA!

 

Les mer og bestill
Barnevennlige cruise i Middelhavet, Sommer 2018

Barnevennlige cruise i Middelhavet, Sommer 2018

Se vår oversikt over flere ulike familievennlige 7 netters cruise i Middelhavet Sommer 2018! Velg mellom avreise fra Barcelona, Venezia og Roma med rederiene Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises og Costa Cruises! Vi ordner også med fly og hotell om ønskelig!

Les mer og bestill
Island med Hurtigruten

Island med Hurtigruten

Sagaøya Island er landet av is og ild, med isbreer og vulkaner side om side. Med Hurtigruten kan du velge mellom en rekke ekspedisjonsseilinger med utflukter til aktive vulkaner, grønne daler, bre- laget fjorder, svarte sandstrender og brusende elver

Les mer og bestill